Начало ЗДРАВЕ С дни ме боли след козметика! Стига вече! Ивето ме открехна: това...

С дни ме боли след козметика! Стига вече! Ивето ме открехна: това чудо изсмуква и последната черна точка от лицето без капка болка!

159
Сподели

Черните точки или милиумите (белите точки) се появяват в резултат на натрупването в порите на излишния себум и мъртви клетки на кожата.

Мръсотията не е основната причина за акне , следователно и ежедневното почистване на кожата с козметика само помага да не се влоши положението.

За да се отървете от тях, се нуждаете от  механично почистване на лицето , дълбоко почистващ агент .

лек за черни точки къща

Днес ще ви разкрием тайната на чистата кожа с помощта на лесно за приготвяне, но много ефективно средство.

Средство за почистване на черни точки СЪСТАВКИ: 1 ч.л.  лимонов сок 1 ч.л.  сода ПРИГОТВЯНЕ:

Добавете определеното количество сода в лимоновия сок. Разбъркайте добре, докато сместа стане гладка. Консистенцията на сместа трябва да прилича на гъста сметана.почистване на черни точки у дома

ПРИЛОЖЕНИЕ: Измийте лицето с топла вода и подсушете. Това ще помогне да почистите кожата и ще  отвори порите . Нанесете продукта внимателно с мека козметична четка или чиста четка за зъби по местата, където са концентрирани черните точки. Важно: не използвайте там, където има пресни рани по кожата или дразнене.лек за черни точки народна рецептаОставете да престои 15 минути. Измийте сместа с хладка вода. В никакъв случай гореща! Нанесете дневния си крем овлажнител.средство против черни точки

Не очаквайте, че точките ще изчезнат от едно приложение. Използвайте средството не по-често от 1 път на седмица. Още след четвъртото приложение порите ще са почистени и стеснени. След постигане на желания резултат, спрете процедурата.

Лимонената киселина премахва мъртвите кожни клетки и има изсветляващи свойства. По този начин порите се почистват и се намалява възможността от образуване на замърсяване. Освен това, содата има антибактериални свойства, предотвратяващи появата на инфекции след отстраняване на черните точки.

най-доброто средство за дълбоките черни точки

Повярвайте – тази смес може да направи чудеса!