Начало ЗА ДОМА Пет дреболии, които насят в дома ви ЛОШ и ДОБЪР късмет

Пет дреболии, които насят в дома ви ЛОШ и ДОБЪР късмет

206
Сподели

За да няма в дома ви негативна енергия, избягвайте следващите пет малки дреболии, които носят лош късмет :

1. Oгледало с лице към леглото

Смята се, че огледалото, което е насочено към леглото може да доведе до проблеми във връзката, пуска странични влияния отвън в добрия и здрав брак.

2. Черна врата

Цветът на входната врата, избирайте според това на коя страна е обърната. Черна врата е разрешено само ако тя гледа към север, в противен случай в дома ви ще покани лош късмет.

3. Растения с бодли

За остри, бодливи предмети, също се смята, че носят лош късмет, затова и кактуси не е толкова препоръчително да се съхраняват в дома.

4. Календар на грешното място

Календарът закачен на входната врата на дома е напомняне за преходността на живота, и се смята, че по този начин се отразява на живота на наемателите.

5. Фигура с корабокрушение

Картината с корабокрушение представлява безпокойство, което може да повлияе върху поведението и енергията на наемателите.

За да е пълен дома ви с положителна енергия, въведете в него тези пет малки дреболии за щастие :

1. Свежи цветя

Ако поставите свежи цветя на видно място в дома си, щастието няма да ви пропуска.

2. Врата в цвят

Ако вратата гледа към юг, запълнете я в червено или в оранжево, ако гледа към север, от своя страна, трябва да бъде синя или череня. Когато е обърната на запад, изберете сиво или бяло, ако гледа към изток, от своя страна, ще ви донесе късмет, ако е в кафяво или зелено.

3. Подредете мебелите

Смята се, че кръглите мебели помагат в потока на енергия. Също така се смята, че леглото поставено диагонално на вратата на спалнята ще изпълни дома ви с положителна енергия.

4. Подкова

Много култури вярват, че подкова провиснала над вратата носи късмет. Подкова поставена нагоре ще гарантира щастието ви да не изчезне, а ако е обърната надолу, ще му носи щастие на всеки, който влиза през тази врата.

5. Ловец на сънища

Стара индианската мрежа, в която се хващат лошите сънища. Се поставя в спалнята, за да може ловеца да ви предпазва докато спите.