Начало ЗДРАВЕ 1 лъжица от това и чудеса ще се случат с корема и...

1 лъжица от това и чудеса ще се случат с корема и паласките ви. Убиецът на устойчиви мазнини

123
Сподели

Лесната рецепта от лъжица зехтин и лимон ни дава доста полезни свойства. Но едно от най- интересните е, че не позволява натрупването на мазнини по корема.

Приема се сутрин, непосредствено щом станем.

Ако допълните с балансирана и разнообразнадиета и упражнения, ще видите резултати след три седмици.

 

ЗАЩО Е ПОЛЕЗЕН ПРИЕМЪТ НА ЛЪЖИЦА ЗЕХТИН И ЛИМОН ?

Комбинацията от зехтин и лимон е мощно средство, което пречиства тялото ни от токсини.

 

ЗЕХТИН:

Препоръчителен е във всяка диета за отслабване, най-вече екстра върджин. Зехтинът улеснява работата на черния дроб и подобрява храносмилането. Богат е на мононенаситени мазнини, които са много полезни за здравето. Именно те помагат за разграждането на мазнините, натрупани в областта на корема.

Зехтинът е и богат на витамин Е, каротени и полифеноли.

Не прекалявайте с посоченото количество, тъй като притежава разхлабително действие. Една лъжица зехтин и лимонов сок е достатъчно, за да не рискувате да получите диария.

ЛИМОН:

Известен е с високото съдържание на полезни вещества. Също съдържа вид флавоноид, който помага за по- лесното топене на мазнини по корема. Лимоните са богати и на пектин.

КАК ДА ПРИЕМАМЕ РЕЦЕПТАТА :

Трябва да помните, че е необходимо да я съчетаете с балансирано и здравословно хранене, тъй като тя действа като добавка.

Пийте сутрин. Половин лъжица зехтин и половин лъжица лимонов сок. Никога не увеличавайте тази доза, нито приемайте повече от веднъж на ден.