Начало ВЕСТИ Бебе влезе в историята, след като се роди на 02.02.2020 г. в...

Бебе влезе в историята, след като се роди на 02.02.2020 г. в 02.20 часа

142
Сподели

Чарли Роуз Мастърс е родена на 2 февруари 2020 г. в 20:02 часа в Лексингтън, Кентъки.

Тя е родена в Световния ден на палиндром, чиято дата се чете еднакво и в двете посоки.

Това е рядко събитие: предишния ден палиндромът е бил преди 909 години, на 11 ноември 1111 г.

Но новата майка Лакен Мастърс най-малко се интересуваше от датата.

Мастърс очакваше да роди в понеделник или вторник, а когато контракциите започнаха в събота следобед, тя беше изненадана и разтревожена.

„Някак си не съм мислила за датата и тогава всички санитари се надпреварваха да казват:„ О, какъв късмет имаш, по-готино е, отколкото да се родиш в новогодишната нощ “, казва Мастърс.

Съпругът й Скоти Мастърс присъства на раждането, точно както и майка й Ди Ди Калвърт, която за първи път забеляза, че бебето може да се роди в 20:02.

„Не знам какво казаха в отделението. Не помня изобщо какво се говореше. Просто си спомням как майка ми Ди Ди направи снимка на часовника на стената ”, казва Мастърс.

 

Но символиката не свърши дотук: според акушерката раждането продължило точно 20 минути.

„Обикновено първото раждане трае няколко часа, но тя го направи за 20 минути“, казва Нанси Шери, която била на раждането.

 

Но най-вече Мастърс се трогна, че раждането на дъщеря й съвпада с шоуто по време на почивката Супер боул. Сестра й Ашли загина при автомобилна катастрофа по време на шоуто 2017 г., а Мастърс казва, че раждането на Чарли Роуз е било зададено отгоре: сестра ѝ ги гледа от небето.

„Чух някой да казва, че шоуто е започнало в почивката на Super Bowl, и си мислех:„ Леле, сестра ми Ашли загина трагично в почивката на Super Bowl около осем вечерта през 2017 г. “, каза Мастърс. „И медицинската сестра се казваше Ашли, като моята сестра, сякаш всичко беше предварително определено.“

 

Източник: За жената