Начало ВЕСТИ Мъж уби красивата си приятелка, защото го заразила с COVID-19-Снимки

Мъж уби красивата си приятелка, защото го заразила с COVID-19-Снимки

243
Сподели

Мъж удуши приятелката си и обясни на полицията, че го е направил, защото го е заразила с коронавирус. 27-годишната медицинска студентка Лорена Каранта е открита мъртва, след като приятелят й Антонио Де Пас съобщи в полицията, че я е убил.

Двамата са учили и работили в Сицилия, но бяха привикани да помагат като медицински лица след разпространението на коронавируса.

Лорена ще получи медицинската си титла посмъртно, в знак на почит, съобщават от университета в Месина.  Антонио Де Пас е казал на полицията, че е убил Лорена, защото го е заразила с коронавирус.

28-годишният млад мъж се е обадил на органите на реда в ранните часове във вторник, за да съобщи, че е убил приятелката си, сочат италиански медии, цитирани от Дейли Мейл.

Полицията се е обадила на бърза помощ, тъй като са открили младия мъж с прерязани вени на пода на апартамента, до тялото на мъртвата му приятелка. Той е спасен в болницата от колегите на Лорена, на които също е казал, че я е убил, защото му е предала вируса.

За жалост, медиците нямали какво да направят, за да спасят Лорена и само са констатирали смъртта й на мястото на инцидента.  Властите се усъмнили в историята на убиеца и решили да тестват и двамата. Оказва се, че нито един от тях не е бил заразен с COVID-19. Де Пас вече е обект на ярост и гняв в социалните мрежи, откакто се появи новината за смъртта на приятелката му.

 

Източник: За жената