Начало ВЕСТИ Певица, актьор и плеймейтка са сред доброволците у нас в борбата с...

Певица, актьор и плеймейтка са сред доброволците у нас в борбата с коронавируса. Ето ги (Снимки):

58
Сподели

Те често пъти остават анонимни, но това, което правят, помага на хиляди. Става дума за хората, които безвъзмездно и безкористно се включиха да помагат в борбата с коронавируса у нас.

На кампанията за набиране на доброволци откликнаха и много популярни българи от различни сфери на публичния живот.

Ето някои от тях: Тони Димитрова

Тони Димитрова

Певицата е категорична, че в това трудно време песните могат да почакат. Затова тя в момента отговаря на горещия телефон, който община Бургас разкри, на който граждани с въпроси или съмнения за коронавирус, да позвънят. „Реших, че това може да е моят принос да съм полезна в тази тежка ситуация“, споделя певицата пред 24 часа.

Жанета Осипова

Жанета Осипова

Плеймейтката стана доброволец към БЧК. Самата тя определя себе си като млад и активен човек, който не е редно да се „крие“ у дома, а трябва да се бие на фронта. „В момент на криза трябва да бъдем единни, да си помагаме, а не да всяваме паника един в друг“, категорична е красавицата.

Калин Терзийски

Калин Терзийски

Писателят обяви новината в социалните мрежи. Той е доброволец към Столична община, а записването го направил ден преди 50-ия си юбилей. Сметнал, че това е хубав, символичен подарък за него. Впрочем писателят има медицинско образование.

Филип Аврамов

Филип Аврамов

Актьорът разнася храна и лекарства на възрастни и трудноподвижни хора в столичния район „Витоша“. Опасността за момента не го притеснява – все пак няма личен контакт с хората, до които доставя стоките.

 

Източник: dariknews.bg